Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy

Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy

Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 332 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy - termékleírás

Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy A Wally TV asztal nyugodt és kellemes otthont teremt, az Ön kívánságai és igényei szerint. Ez az asztal eredeti kiegészítője lesz otthonának. A léceknek köszönhetően érdekes kialakítás eredeti megjelenést kölcsönöz az asztalnak. Az érdekesen kialakított nyílás egy tolóajtó segítségével felhívja magára a figyelmet és helyet takarít meg. Egy fiókkal rendelkezik, ahol könyveket, illesztőprogramokat vagy bármi mást tárolhat, amit szeretne. A fa lábak kiemelik általános megjelenését és biztosítják a stabilitást bármilyen felületen. Különösen harmonikusan áll ki az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. Az asztal nem olyan, mint egy asztal. A Wally TV-asztal egy olyan bútor, amely díszíti modern nappaliját. Méret: 160cm x 48cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: tömör tölgyfa, tölgy furnérSzín: természetes barna

Termék Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy csoport termékei között található TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Furniria, színben c6a27e, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Furniria, a színváltozat az c6a27e, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaFurniria
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Wally 160 cm természetes tölgy - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?