Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác

Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác

Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 257 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác - termékleírás

Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác Az Evolution TV asztal az egyedi dizájn és funkcionalitás kombinációja. A felület modern barna dizájnnal készült, mely a tömör fémből készült antracit alappal együtt tökéletesen kiemeli ipari megjelenését. Különleges látványelem az elöl átfutó antracit fém burkolat. Fa élekkel van keretezve, amelyek természetes hullámos formájukban maradtak. Az okosan kialakított fiókok és ajtók mögött elegendő tárhely van a DVD-k, multimédiás tartozékok és tartozékok számára. A nyitott polc praktikus kábelfurattal van ellátva. A nagy tárolóhely a TV melletti dekorációk elhelyezésére is ideális. A TV-asztal felfrissíti a belső teret, és mindenki figyelmét felkelti. Méret: 160cm x 52cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: tömör akácfa, MDF, fémSzín: barna, antracit A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Termék Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik LuxD, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaLuxD
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Evolution 160 cm barna akác - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?