Design TV asztal Maalik 140 cm akác

Design TV asztal Maalik 140 cm akác

Design TV asztal Maalik 140 cm akác

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 266 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Maalik 140 cm akác - termékleírás

Design TV asztal Maalik 140 cm akác A Maalik TV-asztal változatossá és szebbé varázsolja a nappalit, és gyakran tekintik TV-je elegáns kiegészítőjének is. A fa felület meggyőző természetes mintájával és egyedi színvilágával. A fából készült antracit test harmonikus kontrasztot alkot a tömörfából készült ajtókkal. A három nyitott rekesszel, két zárt rekesszel és egy tágas fiókkal rendelkező TV-asztal elegendő tárolóhelyet biztosít a szerszámok számára. Ezenkívül a tágas fedőlap ideális dekorációs elemek, például virágok, képek vagy gyertyák hatékony elhelyezésére. Az azonos nevű sorozat többi bútorával kombinálva harmonikus belső koncepciót hoz létre. A Maalik TV-asztal egy eredeti darab, amelyről senki sem fog hiányozni. Méret: 140cm x 50cm x 40cm (sz x ma x mé)Anyag: tömör akácfa, MDF, vasSzín: természetes barna, antracitc A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Ezt a terméket a csoportban találja TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik LuxD, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Maalik 140 cm akác termékcsoporthoz tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Maalik 140 cm akác - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaLuxD
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Maalik 140 cm akác - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Maalik 140 cm akác - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Maalik 140 cm akác - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?