Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó

Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó

Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 242 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó - termékleírás

Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó A Yadira dizájn TV-asztal az extravagancia minden szerelmesét kielégíti. A természetes kialakítású, mangófából készült tömör test egy egyszerű fekete fémvázon nyugszik. Az ajtópár mögött rengeteg tárolóhely található a különféle hifi-, audio- és videótartozékok számára. A nyitott polcok a médiaeszközök elhelyezésére szolgálnak. A fekete fogantyúk ipari jelleget kölcsönöznek az asztalnak. A kábeleket átvezetheti a praktikus hátsó nyíláson, hogy ne látszódjanak és ne okozzanak interferenciát. A felső lap ideális hely TV-nek vagy dekorációk elhelyezésére. Méret: 145cm x 50cm x 36cm (sz x ma x mé)Anyag: tömör mangófa, fém, lakkSzín: természetes barna, fekete A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik LuxD, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó csoport termékei között található TV asztalok, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok, Mangó
MárkaLuxD
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Yadira 145 cm barna mangó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?