Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy

Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy

Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 220 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy - termékleírás

Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy A Tallys TV állvány ideális megoldás TV-je számára, és egyben megszépíti otthonát és az egész nappalit. A rattannak köszönhetően érdekes dizájn eredeti megjelenést kölcsönöz az asztalnak. Az asztal elegendő tárhelyet biztosít CD-k, DVD-k, könyvek vagy különféle dolgok számára, amelyeket jól el kell helyeznie. A praktikus hátsó nyíláson keresztül a kábeleket úgy vezethetjük, hogy ne látszódjanak és ne zavarjanak. A fa lábak kiemelik általános megjelenését és biztosítják a stabilitást bármilyen felületen. A semleges szín kellemes meleg érzést kölcsönöz a belső térnek. Harmonikus koncepciót alkot az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. Tallys többet rejteget, mint amilyennek látszik. Méret: 150cm x 50cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: tölgy furnér, MDF, rattanSzín: füstös barna

Ezt a terméket a csoportban találja TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Furniria, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy termékcsoporthoz tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Furniria, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaÁllványok, TV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaFurniria
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Tallys 150 cm füstös tölgy - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?