Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 68 095 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém - termékleírás

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém A sokoldalú női Bellamont III GTX minden igényt kielégít szabadidős tevékenységekhez, de a városban való mozgáshoz is. Bellamontékkal és anélkül egyenesen a munkából indulhat vidéki kirándulásra. A védelem érdekében a lábfej, a felsőrész csiszolt bőrből készült, amely kiemelkedik a tartósságával, légáteresztő képességével és rugalmasságával. A víz behatolásának megakadályozása és a lábhőmérséklet megőrzése érdekében a hidegebb hónapokban a membrán Gore-Tex (a Performance Comfort változatban), így ezt a modellt viselheti egész évben viselheti. A cipő lábujján gumibélés található, amely megvédi Önt a következő hatásoktól a véletlenül belerúgott sziklák vagy fák gyökerei ellen. VIBRAM Predator II talpbetét, amelyet ezen a modellen használtak, kiváló tapadással és vonóerővel rendelkezik változatos terepen. A kényelem érdekében a cipő is van egy öntött talpbetét és kókuszdióból és bambuszból készült természetes talpbetét. Dupla középtalp eVA anyag és az 1,5 mm vastag nylon megerősítés gondoskodik a a puha taposásról. A Bellamont modell 99%-ban európai eredetű a felhasznált anyagok és a kézzel készített termékek Olaszországban (a AKU - székhelyén) készülnek Montebelluna). A Bellamontsot ezért magas színvonalú kivitelezés jellemzi és hosszú élettartam jellemzi. Műszaki adatok Felső: hidrofób nubuk bőr (1,8 mm) Bélés: Gore-Tex Performance Comfort újrahasznosított Talpbetét: Relax ed Fit Középtalp: dupla EVA 20% újrahasznosított Betét: kókuszdió/bambusz Talp: VIBRAM Predator II Súly: ½ pár (5. méret) 345 g Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém

Ezt a terméket a csoportban találja Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női alacsony cipő, a márkához tartozik AKU, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém - termék paraméterei

nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Krémek, Női cipő, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém - ár és elérhetőség előzményei

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém - egyéb érdekes termékek

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX sápadt rózsaszín/krém - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?