Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 60 720 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém - termékleírás

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém Bellamont III Suede GTX A sokoldalú női Bellamont III GTX minden igényt kielégít szabadidős tevékenységekhez, de a városban való mozgáshoz is. Bellamontékkal és anélkül egyenesen a munkából indulhat vidéki kirándulásra. A lábfej védelme érdekében a felsőrész csiszolt bőrből készült, amely tartósságával, légáteresztő képességével és rugalmasságával tűnik ki. A behatolás megakadályozása érdekében a víz behatolásának megakadályozására és a lábhőmérséklet fenntartására a hidegebb hónapokban, a membrán Gore-Tex (a Performance Comfort változatban), így ezt a modellt viselheti egész évben viselheti. A cipő lábujján gumibélés található, hogy megvédje Önt a nem kívánt rúgó kövektől vagy a fák gyökereitől. A VIBRAM Predator II talpbetét, amelyet a ezen a modellen kiváló tapadással és vonóerővel rendelkezik a legkülönbözőbb terepviszonyok között terepen. A kényelem érdekében a cipő is egy öntött talpbetét és természetes kókuszdióból és bambuszból készült talpbetét. Dupla EVA anyagból készült középtalp 1,5 mm vastagsággal együtt nylon megerősítéssel puha tapadást biztosít. A modell specifikációja Bellamont a 99%-ban európai eredetű anyagok és a kézzel készített olasz gyártás (a vállalat AKU s székhelyén Montebelluna). A Bellamontokat tehát a következők jellemzik kiváló minőségű kivitelezés és hosszú élettartam jellemzi. Műszaki adatok: Felső: hidrofób nubuk bőr (1,8 mm) Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Recycled Talpbetét: Relax ed Fit Középtalp: dupla EVA 20% újrahasznosított Betét: kókuszdió/bambusz Talp: VIBRAM Predator II Súly: ½ pár (5. méret) 345 g Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém

Termék Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém csoport termékei között található Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém termékcsoporthoz tartozik Női alacsony cipő, a márkához tartozik AKU, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém - termék paraméterei

nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Krémek, Női cipő, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém - ár és elérhetőség előzményei

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém - egyéb érdekes termékek

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX bézs / krém - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?