Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075

Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075

Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 43 066 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075 - termékleírás

Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075 Ez a nő szabadidőcipő használ egy végtelen vissza energia és az alkalmazkodóképesség technológia boost™ intenzív futtatásához a hegyekben. Úgy tervezték rugalmasságukkal védelmet biztosítja futtatásakor a kihívást-zeneszámDovodat kell. Könnyű, lélegző és felső kényelmes lábbeli Éva ezt a nyelvet a segít mozgatni a határértékeket. Gumi külső talp Continental™ ihlette a köpenyt, a mountain bike, és kiváló fogást biztosít nedves és csúszós felületeken GORE-Tex® membrán biztosítja a maximális szellőzést és voděodolnost. Boost™ technológia megbízhatóan szállít, energia, a sebesség és a könnyedség, minden a lép. Textil felső, a kényelem és az alacsony súly. Rendkívül ellenálló ízületek. Kényelmes perforált Éva nyelv. Selfs přilnavá gumi külső talp Continental™. Mikor kiSelectás gyaloglást segít-e a cikket Trekking csizma magas vagy alacsony? Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075

Termék Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075 termékcsoporthoz tartozik Női cipő a márkától Adidas, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik Adidas, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075 termékcsoporthoz tartozik Női alacsony cipő, a márkához tartozik Adidas, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075 - termék paraméterei

Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075 - ár és elérhetőség előzményei

Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075 - egyéb érdekes termékek

Cipő adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?