Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó

Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó

Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 85 540 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó - termékleírás

Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó A AKU márka összes technológiájával ellátott cipő. Könnyebb változatához képest Trekker Lite, a Pro változat robosztusabb, így a tulajdonosok még biztonságosabban közlekedhetnek a nagyon kihívásokkal teli terepen. A felső védelmet nyújt 1,8 milliméter széles csiszolt bőr, amely kiegészül, egy ideális hőszabályozáshoz a cég saját technológiája AKU , AIR 8000 - amely akár 11-szer légáteresztőbb, mint a hagyományos anyagok. A felső is hegesztett PU-val megerősített, így magabiztos leszel még a technikai terepen is biztonság. A vízálló Gore-Tex membrán a performance Comfort változatban, amely akkor is szárazon tart, ha patakban gázolva vagy latyakos hóban taposva. Természetesen ez természetes a ennek a modellnek a teljes lábfej körüli gumitekercs és egy különösen megerősített gumi lábujjvédelem. A kényelem szempontjából az IMS3 rendszer a elica technológiával, amely a test súlyát az egész lábfejre elosztja, és növeli a teljesítményt és energiát takarít meg. Ezek a technológiák az EVA-val együtt réteggel és az Exoskeleton funkcióval együtt nagyon jól elnyelik az ütéseket, miközben a megbízható VIBRAM Curcuma külső talp biztos tapadást biztosít még a szeszélyes talajon is időjárás viszontagságaiban. A kézműves munka a részletekben is megmutatkozik, ezért a Trekker Pro tökéletesen átgondolt. A magasan párnázott nyelv és a nagyméretű heveder biztosítja a biztosítja a könnyű felcsúszást, az erős és kiváló minőségű biztonsági csat pedig segít Önnek a boka megszorításában a maximális viselési kényelem érdekében. Trekker Pro rangsor a legkompaktabb és legkifinomultabb trekking cipők közé, amelyek megállítják a csodálkozást, amit a cipő még elbír. Tegyen meg mindent, amiben hisz magában. Műszaki adatok: Felső: 1,8 mm-es csiszolt bőr, kombinálva AIR 8000 Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: Anatómiai illeszkedés Középső talp: EVA dupla PU-val kombinálva Rendszer Elica Egyetlen: VIBRAM Curcuma (kizárólag AKU ) A pár ½ tömege (8. méret): 660 g Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó

Ez a termék a kategóriába tartozik Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó - termék paraméterei

nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Borda, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó - ár és elérhetőség előzményei

Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó - egyéb érdekes termékek

Női cipők AKU Trekker Mert GTX fekete / bordó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?