Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX

Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX

Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 74 111 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX - termékleírás

Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX Az újdonság, amelyre már régóta vártunk. Bevált modell, amely már több mint 12 éve van a piacon, és már háromszor átesett különböző fejlesztéseken, új nyomatDovodon, új legénységen a cipő körül, kialakításon. WIDER kivitelben készül azonban mindenkinek, akinek széles a lába vagy problémája van a hajlított hüvelykujjával. Van annyi hely bent, hogy a cipő ne nyomja meg. Ideális közepes nehéz terepen, szerkezetileg hasonló az új Tengu lite gtx modellhez, csak a bDovoda területén erősebb, amely jól és szilárdan meghúzódik. Az AIR 8000 szövet kombinációjának köszönhetően jól lélegző és könnyű. Az EVA és az IMS1 közbenső réteg jó csillapítást és biztonságot nyújt a terepen történő mozgás során. Fő előnyei: kombinált Toprész - légáteresztő az AIR 8000-nek köszönhetően, könnyű vízálló a GORE-TEX membránnak köszönhetően jól összehúzott bDovoda, biztos és szilárd futófelület alakú talpbetét a cipő köré öntött velúr - védelem köves terepen gumi hegyvédelem EVA középtalp kettős lengéscsillapítás az összes alkatrész nyomon követhető eredete a gyártás során Specifikációk: Toprész: szálcsiszolt bőr 1,8 mm, AIR 8000 bélés: Gore-Tex Performance Comfort talpbetét: ANATOMICAL FIT középtalp: Kettősűrűségű EVA megerősítés: 6–4 mm nejlon (közepesen merev) talp: VIBRAM CURCUMA 8,570 g tömegű ½ gőz mVenaetek: 6-13 UK Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX

Termék Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX termékcsoporthoz tartozik Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX - termék paraméterei

nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság9 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX - egyéb érdekes termékek

Női cipő AKU Trekker Lite III Wide GTX - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?