Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete

Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete

Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 67 317 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete - termékleírás

Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete GYORS TÚRACIPŐ, FÜRGE ÉS MEGBÍZHATÓ MÉG NEHÉZ HELYEKEN IS. DOLOMITOK, PIRENEUSOK, TATRAS, FERRATAS, FELJUTÁSOK A FAL ALATT, ÁTKELÉSEK TÖRMELÉKEN ÉS SZIKLÁS TEREPEN. KIVÁLÓ MINŐSÉG, KIVÁLÓ KIVÁLÓ KELLÉKESSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG jellemzi az olasz márka AKU cipőit. Az elérhető legjobb anyagokat és technológiákat használják: A GORETEX PERFORMANCE COMFORT véd a víz ellen, miközben a légáteresztő képességet is megőrzi. A felsőrészen egy 3D nyomtatási réteggel védett, keresztezett bordaszerkezet található. Talp: a MEGAGRIPE-vel ellátott VIBRAM TRACTION LUG talp tökéletesen tart. Középső talp: EVA (nagy párnázottságú, nagy visszarúgású változat). A szabadalmaztatott AKU Elica Natural Stride rendszer a test súlyát ütközéskor az egész lábfejre elosztja, hogy még több órás gyaloglás után is kényelmes maradjon. Ortholite Hybrid bélés, részben újrahasznosított. AKU A Dual Fit System (DFS), azaz a két, eltérő módon elhelyezett fűző, lehetővé teszi, hogy a cipő illeszkedését a mozgás típusának megfelelően állítsa be. Felfelé a lábujj körül lazít, technikai terepen vagy lefelé menet behúzza a lábujjat, stb. A női változat a női anatómiának megfelelően módosított paraméterekkel rendelkezik. Súly: 367g (női) - 432g (férfi). FENNTARTHATÓ TERMELÉS AKU a fenntartható, környezetbarát termelés európai vezetője. a cipők 95%-a Európában (főként Olaszországban) készül. Gyakorlatilag minden felhasznált anyag az elérhető legmagasabb újrahasznosított tartalommal rendelkezik. A gyártáshoz felhasznált anyagok eredete 100%-ban nyomon követhető. Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete

Ezt a terméket a csoportban találja Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női túracipő a márkától AKU, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság13,5 UK
nagyság14 UK
nagyság14,5 UK
nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő, Túracipő, Női túracipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete - egyéb érdekes termékek

Női cipő AKU ROCKET MID GTX Fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?