Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna

Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna

Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 64 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna - termékleírás

Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna A Tributte számos változáson ment keresztül az első bevezetése óta változások. Megőrizte azonban azt az alapötletet, hogy a tulajdonosnak kényelmes, biztonságos lábbelit kínál, amely jó kapcsolatot biztosít viselőjének a tereppel. Ez a következőkre épül két milliméter vastagságú bőrből készült teljes bőr felsőrészre, amely a tartósság érdekében a tartósság érdekében. A felhasznált Gore-Tex membránnal együtt A Performance Comfort megakadályozza a víz bejutását és fenntartja a hőkomfortot a lábfejnek. Az exoskeleton formájában alkalmazott megerősítés jól megszorítja a bokát és stabilitást és támogatást nyújt a tulajdonosnak. Reliance is évek óta bevált VIBRAM talpazat, amely ennél a modellnél puhább, hogy lehetővé tegye a stabilitást sárban vagy hóban. A AKU szabadalmaztatott Elica csillapító rendszer a test súlyát a test egészére osztja el a cipő teljes felületére, segítve ezzel a tulajdonosnak az energiatakarékosságot. A AKU Tributte II GTX-et mindazok értékelni fogják, akik mozognak dombos terepen vagy alacsonyabb hegyekben mozognak egész évben, és szeretnének egy megbízható, biztonságos és vízálló hegyi túrázót. Ez annyira ideális választás a cseh hegyekbe. Műszaki adatok: Felső: 2,0 mm sima bőr Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: kivehető EVA Középső talp: injekció Lasting Rendszer Elica Megerősítés: Exoskeleton Egyetlen: VIBRAM Sendera (kizárólag AKU ) Súly ½ pár (8-as méret): 620 g Méretek 3 - 8 UK, (35 - 42 Eur) Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna

Ez a termék a kategóriába tartozik Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna - termék paraméterei

nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna - ár és elérhetőség előzményei

Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna - egyéb érdekes termékek

Női cipők AKU Tiszteletadás II GTX barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?