Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas

Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas

Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas - termékleírás

Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas Az univerzális, könnyű és lélegző Alterra Lite modell alacsony változata, amely nagyon tartós anyagokból készül. Használhatja az Alterra cipőként könnyű vagy közepes terepen, valamint univerzális cipőként utazáshoz. Értékelni fogja a súlyt és a légáteresztést, különösen a nyári hónapokban, amikor a cipőben lévő lába kényelmesen lélegzik. Ez Dovod d a AKU márkanév használt saját szöveténél, az AIR 8000-nél, amely 11-szer jobb légáteresztést biztosít a gyakran használt anyagokhoz képest. A felsőrész két szerkezetből áll - a külső, amely velúrból készült, és anatómiailag beburkolja a lábat, a belső pedig a lábfejet a lábfej területén másolja. Az Extended Comfort változat Gore-Tex vízálló membránját használják a modellen, hogy megakadályozzák a víz behatolását a cipőbe. A középtalpban található EVA anyag, amelyet az IMS2 csillapító rendszer és az Elica technológia egészít ki, biztosítja a kényelmet, amikor rálép. Az AIR 8000-hez hasonlóan ez a vállalat saját technológiája AKU. A test súlyát elosztja a láb teljes területén, és ezzel megtakarítja az energiát. A szélesebb talp AKU Tenuta szilárd és biztonságos futófelületet biztosít. A cipő orrát gumiszalag védi, amely megakadályozza a gyökerek és a kövek rúgását. Ha univerzális cipőt keres utazáshoz vagy könnyű vagy közepes terepen, az Alterra Lite az ideális cipő az Ön számára. Műszaki adatok: Felső: szálcsiszolt bőr, AIR 8000 szövet Bélés: Gore-Tex Extended Comfort Talpbetét: Performance Fit Középtalp: EVA + IMS2 Lábnyom: Elica rendszer Takle: 217 ° Tenuta A pár ½ tömege (8. méret): 345 g Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas

Termék Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas csoport termékei között található Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas termékcsoporthoz tartozik Női alacsony cipő, a márkához tartozik AKU, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas - termék paraméterei

nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas - ár és elérhetőség előzményei

Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas - egyéb érdekes termékek

Női AKU Alterra Lite GTX női szürke / világoskék Botas - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?