Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon

Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon

Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 57 892 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon - termékleírás

Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon Új, csak női modell. A VogueirányzatDovodhoz igazított új dizájn, amelyet munka közben, a város körül is használhat, de a minőségi anyagDovodnak, a gore-tex membránnak és a Vibram talpnak köszönhetően könnyű természetjárásDovodhoz indul. A magas szTendonvonalú kivitelezés tehát nemcsak a szabadtVenai, hanem a nagyközönséget is vonzotta. Több szTendonkombinációban kapható, még membrán nélküli változatban is. Nagyon környezetbarát, mivel sDovod alkatrész Redohasznosított anyagDovodból készül - talp, EVA középtalp, természetes pamut csipke, talpbetét. A Vibram Cambridge nagyon jól tapad a felülethez, az EVA réteg jól elnyeli az ütéseket, így kellemes puha tapintást és kényelmet Venaez sétálás közben.   Fő előnyei: Nagyon kényelmes, könnyű mindennapi viselethez vízálló a Gore - tex membránnak köszönhetően alakú talpbetét puha, kényelmes bélés gumi hegyvédelem megemelve Az EVA középtalp jól elnyeli az ütéseket az összes alkatrész nyomon követhető eredete a gyártás során   Specifikációk: Toprész: sima olasz bőr, 2 mm, króm nélkül bélés: Gore-Tex Kényelmet nyújt talpbetét: RELAXED FIT középtalp: EVA betét: kókusz / bambusz - természetes anyagDovod talp: VIBRAM CAMBRIDGE az 5. számú pár ½ tömege 325 g mVenaetek: 3-9 kétféle cipőfűző a cipő szTendonében Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon

Termék Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon termékcsoporthoz tartozik Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon csoport termékei között található Női alacsony cipő, a márkához tartozik AKU, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon - termék paraméterei

nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon - egyéb érdekes termékek

Női cipő AKU Bella G FG GTX bézs / rózsasztendon - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?