Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 60 720 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke - termékleírás

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke A sokoldalú női Bellamont III GTX minden szabadidős tevékenységhez, de a városban való mozgáshoz is készült. A Bellamonty segítségével egyenesen a munkahelyéről indulhat vidéki kirándulásra. A lábfej védelme érdekében a felsőrész szálcsiszolt bőrből készült, amely tartósságával, légáteresztő képességével és rugalmasságával tűnik ki. A Gore-Tex membrán (a Performance Comfort változatban) megakadályozza a víz bejutását és fenntartja a lábhőmérsékletet a hidegebb hónapokban, így ezt a modellt egész évben viselheti. A cipő lábujján gumibélés található, amely megvéd a sziklákhoz vagy fák gyökereihez való nem kívánt ütődésektől. A VIBRAM Predator II külső talp, amelyet ennél a modellnél használtak, kiváló tapadással és vonóerővel rendelkezik változatos terepen. A kényelem érdekében a cipő is szolgál egy öntött talpbetét és egy természetes talpbetét készült kókuszdió és bambusz. A dupla EVA középtalp az 1,5 mm vastag nylon megerősítéssel együtt puha tapadást biztosít. A Bellamont modell 99%-ban európai eredetű és kézzel készül Olaszországban (a cég székhelyén AKU - Montebelluna). A Bellamontokat ezért kiváló minőségű kivitelezés és hosszú élettartam jellemzi. Műszaki adatok Felső: hidrofób nubuk bőr (1,8 mm) Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: fit: Relax ed Fit Középső talp: dupla EVA Betét: kókuszdió/bambusz Talp: VIBRAM Predator II Súly: ½ pár (8-as méret) 430 g Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke

Termék Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke termékcsoporthoz tartozik Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke csoport termékei között található Női alacsony cipő, a márkához tartozik AKU, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke - termék paraméterei

nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke - ár és elérhetőség előzményei

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke - egyéb érdekes termékek

Női cipők AKU Bellamont Suede GTX füstölt ibolya / szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?