Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös

Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös

Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 74 111 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös - termékleírás

Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös A Trekker Lite modell több mint 13 éve van a piacon, de ez nem jelenti azt, hogy állandó fejlődése a babVenajain nyugodott. Új design, új készlet a cipő körül vagy új nyomócsapDovod - ez csak egy kis lista arról, hogy mit javított az AKU a modell harmadik generációja számára. A Toprész szálcsiszolt bőrből készül, amelynek szélessége 1,8 mm, kombinálva az AIR 8000 anyaggal (az AKU saját technológiája akár 11-szer jobb légáteresztést garantál a gyakran használt anyagDovodhoz képest). Ennek a kombinációnak köszönhetően a cipő rendkívül lélegző és mégis erős. A bélést vízálló Gore-Tex Performance Comfort membrán biztosítja, így nem kell tartania attól, hogy ebben a cipőben egy patakon vagy olvadó hóban haladunk. A dupla habsűrűségű EVA középtalp és az IMS1 párnázás biztosítja a kényelmet, amikor rálépnek, ami biztonságot nyújt Önnek még igényesebb terepen is. A kényelmet és a biztonságot egy új velúr legénység egészíti ki az egész cipő körül. A hegyét kemény gumi erősíti az árkDovodhoz kövek vagy fa gyökerei. A szilárd tapadásról itt gondoskodunk a VIBRAM Curcuma talpnak köszönhetően, amely kizárólag az AKU vállalat számára kizárólagos. 570 grammjával a Trekker Lite III GTX egy rendkívül könnyű túracipő, amely tulajdonosainak kiváló lábvédelmet, szilárd és stabil futófelületet, kiváló légáteresztő képességet nyújt a hegyi túrákhoz akár trópusi hőmVenasékleten, akár hosszú élettartam mellett is. Ezt bizonyítja a cipő gyártásához használt összes anyag nyomon követhető eredete is. Specifikációk: Felső: 1,8 mm szálcsiszolt bőr, az AIR 8000 technológiával kombinálva Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: Anatómiai illeszkedés Középtalp: Dupla sűrűségű EVA Megerősítés: 6-4 mm nejlon (közepesen merev) Talp: VIBRAM Curcuma (kizárólag akkumulátorhoz) A pár ½ tömege (8. mVenaet): 570 g MVenaettáblázat Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös

Termék Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös termékcsoporthoz tartozik Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös - termék paraméterei

nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös - egyéb érdekes termékek

Női cipő AKU Trekker Lite III GTX black / bíborvörös - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?