Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051

Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051

Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 64 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051 - termékleírás

Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051 Talán soha nem fogod megunni - azt az érzést, hogy reggel elsőként kelsz fel, a felkelő nap a leggazdagabb színekre festi a hegyeket, a világ alattad épp most ébred egy új napra. Magabiztosan lépkedhet ezekben a könnyű cipőkben, amelyekhez az Asolo egy teljesen új talpat fejlesztett ki. A speciális Sigma Grip gumi megbízhatóan tapad bármilyen felületen (nedves vagy száraz), és kiemelkedik tartósságával és öntisztító képességével. Az AS Tech támasztástechnológia csökkenti a térd egészségtelen behajlását. Amikor pedig a reggelihez vezető lejtőn száguldasz lefelé, az EVA középtalp tompítja a kemény ütéseket. És mi másra számíthatsz odafent? Snowfield? Egy megduzzadt patak? A vízálló Gore-Tex® membránnak köszönhetően mindkettőt száraz lábbal küzdheted le. Főbb tulajdonságok Súly: 370 g (1/2 pár) Felső: TPU anyaggal megerősített poliészter Membrán: Gore-Tex® Extended Comfort Talp: Asolo Cross tartós és tapadó Sigma Grip keverékből készült Középső talp: párnázott, nagy sűrűségű EVA Talpbetét: anatómiai Asolo /Ortholite Tartós lábujj megerősítés Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051

Termék Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051 csoport termékei között található Női cipő a márkától Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051 termékcsoporthoz tartozik Női alacsony cipő, a márkához tartozik Asolo, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051 - termék paraméterei

nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Fogat, Női cipő, tálak, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051 - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051 - egyéb érdekes termékek

Női cipő Asolo Hátgerinc GTX ML mák red/black/B051 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?