Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032

Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032

Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 56 968 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032 - termékleírás

Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032 A célod arra kényszerített, hogy leszállj az emeletes ágyadról, miközben a hegyi kunyhó teljes személyzete még mindig elégedetten sóhajtozott álmában. A kora reggeli hegyek feszült hidegében és mérhetetlen csendjében a fal alá mászol. Először az ösvényen - majd intuitíve a sziklákkal tarkított lejtőn. Ezeknek a Asolo deszkázó (és ferrata) bakancsoknak köszönhetően Ön is magabiztosan fog cselekedni. A Vibram AG talpbetét hegymászó orral segíti a fürge és biztonságos haladást még a nehéz terepen is. A gumibélés megvédi a csizmát és a lábat az éles kövektől, és az éppoly merev konstrukció lehetővé teszi, hogy magabiztosan járhasson acéllétrákon és létrákon. Főbb tulajdonságok Súly: 280 g (1/2 pár) Felső: technikai varrat nélküli poliészter Szőrme: bőr és Cambrelle szintetikus szövet Talp: Asolo/Vibram AG MegaGrip tapadási keverékkel Középső talp: mikroporózus EVA Talpbetét: anatómiai Asolo /Ortholite Gumi lábujjvédelem Tartós perembélés Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032

Termék Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032 termékcsoporthoz tartozik Női cipő a márkától Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032 csoport termékei között található Női alacsony cipő, a márkához tartozik Asolo, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032 - termék paraméterei

nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Női cipő, Célok, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032 - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032 - egyéb érdekes termékek

Női cipő Asolo Elda ML szeladon/mák red/B032 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?