Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939

Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939

Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 61 111 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939 - termékleírás

Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939 A napok odafent valahogy gyorsabban teltek. Talán ezért hagyod el a hegyi kunyhóban az ágyadat még hajnal előtt, és ezért térsz vissza még sötétedés előtt - éhesen, szomjasan és élményekkel telve. Meg kell mutatnod némi ügyességet, amikor a fal alá mész. Ezekben a deszka- és ferratacipőkben Asolo leküzdöd a kecskeösvényt és a mászóutakat. A tapadós Vibram AG mászótalppal ellátott külső talp segít megbirkózni még a kisebb sziklalépcsőkkel is - nem is beszélve az acélkampókról és létrákról. A kerületet körülvevő gumibélés nemcsak az Ön lábát, hanem magát a cipőt is védi az alattomosan éles kövekkel szemben. És csak úgy, a merev konstrukció magabiztosságot ad a lépteidnek a hegyi terepen, amikor a délután folyamán elkezd gyűlni a fáradtság, és a figyelmed lankad. Főbb tulajdonságok Súly: 330 g (1/2 pár) Felső: vízálló bőr 1,5 - 1,7 mm Szőrme: bőr és Cambrelle szintetikus szövet Talp: Asolo/Vibram AG MegaGrip tapadási keverékkel Középső talp: mikroporózus EVA Talpbetét: anatómiai Asolo /Ortholite Gumi lábujjvédelem Tartós perembélés Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939

Termék Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939 termékcsoporthoz tartozik Női cipő a márkától Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939 csoport termékei között található Női alacsony cipő, a márkához tartozik Asolo, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939 - termék paraméterei

nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Női cipő, tálak, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939 - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939 - egyéb érdekes termékek

Női cipő Asolo Eldo Lth grafit/kék moon/A939 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?