Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024

Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024

Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 70 952 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024 - termékleírás

Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024 Vannak olyan célok, amelyek érdekében érdemes egy kis alvást feláldozni. Még azelőtt elhagyod a hegyi kunyhót, hogy a többiek reggelizni kezdenének. Egy olyan ösvényen fogsz végigsétálni, amelynek a dőlésszöge egyre növekszik, míg végül tiszta függőlegessé nem válik. Sziklalépcsők, létrák, acélkötelek várnak rád. És mindenhol magabiztosnak és biztonságosnak fogja érezni magát - ezeknek a deszkás és ferrata csizmáknak Asolo is köszönhetően, amelyek magasabb kialakításának köszönhetően a bokái szilárdak lesznek a kanyargós terepen. A Gore-Tex® membránnal bátran léphetsz bele az olvadó hóba, a Vibram AG hegymászó lábujj pedig lehetővé teszi, hogy kisebb sziklákat is megküzdj. A gumibélés nemcsak a lábadat védi a trükkös terepen, hanem magát a bakancsot is. Főbb tulajdonságok Súly: 415 g (1/2 pár) Felső: vízálló bőr 1,5 - 1,7 mm Membrán: Gore-Tex® Extended Comfort Talp: Asolo/Vibram AG MegaGrip tapadási keverékkel Középső talp: mikroporózus EVA Talpbetét: anatómiai Asolo /Ortholite Gumi lábujjvédelem Tartós perembélés Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024

Ezt a terméket a csoportban találja Női cipő a márkától Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024 termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024 - termék paraméterei

nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Fogat, Női cipő, Célok, Trekking cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024 - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024 - egyéb érdekes termékek

Női cipő Asolo Eldo Mid Lth GV ML kék fog/mimosa/B024 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?