Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105

Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105

Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 67 857 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105 - termékleírás

Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105 Útközben szinte mindennel találkozhatsz. Csúszós gyökerek, csúszós sár, hómező, sziklákkal tarkított ösvény, és talán néhány laza törmelék, amely itt-ott a lábadat súrolja. De mi? Ezek a gyorscipők Asolo bármilyen terepen tempósan felveszik a versenyt. Minden előfeltétel adott. Különösen az új Asolo Sigma Grip keverék, amely belemar a talajba, és még nedves úton sem mozdul el. Az iszapban aztán megmutatkozik az öntisztító hatása. Az EVA középtalp elnyeli az ütéseket éles lejtőkön. És még akkor is, ha a csizmát reggel először nedves fűben húzza, majd este vihar támad, a lába mindig száraz marad - a Gore-Tex® membránnak köszönhetően. Az AS Tech egy olyan tartószerkezet, amely hozzájárul a torziós stabilitáshoz és csökkenti az egészségtelen térdhajlást. Még alacsony bakancsban is magabiztos és kiegyensúlyozott leszel a kanyargós terepen. A bőr olyan cserzőműhelyből származik, amely tagja a Leather Working Group közösségnek - egy olyan szervezetnek, amely garantálja a pozitív környezeti hatású termelés fenntartható jövőjét. Főbb tulajdonságok Súly: 415 g (1/2 pár) Felső: vízálló bőr 1,4 - 1,6 mm Membrán: Gore-Tex® Extended Comfort Talp: Asolo Cross tartós és tapadó Sigma Grip keverékből készült Középső talp: párnázott, nagy sűrűségű EVA Talpbetét: anatómiai Asolo /Ortholite Tartós gumi lábujjvédelem A futófelületű talp cserélhető Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105

Ezt a terméket a csoportban találja Női cipő a márkától Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105 termékcsoporthoz tartozik Alacsony csizma a márkától Asolo, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női csizma, márka kínálatában szerepel Asolo, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105 - termék paraméterei

nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Női cipő, Csizma, Csizmák, Célok, Alacsony csizma, Női csizma, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105 - ár és elérhetőség előzményei

Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105 - egyéb érdekes termékek

Női csizma Asolo Tahoe LTH GTX grafit/celadon/B105 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?