Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK

Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK

Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 619 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK - termékleírás

Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK A minőségi felsőrésszel ellátott alacsony kültéri cipőt kényelmes és biztonságos egész napos viseletre tervezték. A bőröntvény által védett lábujjaknak köszönhetően kiváló lábujjvédelmet biztosít. A szilárd, kopásálló és csúszásmentes TERAGRIP® talp kíméletes a lábhoz és biztosítja a szükséges stabilitást száraz és nedves talajon egyaránt. A kiváló minőségű középtalp növeli a stabilitást és tompítja a pedálozás közbeni ütéseket. A csizma vízálló TERATEX® membránnal van ellátva. JUTALMAK VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. PROTISCLUSSES A csúszós felületeken kiválóan tapadó gumielemek még nehéz terepen is biztosítják a kényelmet. STABIL A szilárd bokafogás biztosítja a lábad számára a szükséges stabilitást az egyenetlen terepen. ANYAGOK ÉS KARBANTARTÁS Felső anyag: bőr - nubuk, TERATEX® vízálló membrán Középső talp: phylon Takle: TERAGRIP A sport- és a technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása érdekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen anyagból és milyen tulajdonságokkal rendelkezik a termék. TECHNOLÓGIÁK TERAGRIP A boltozatban és a sarokrészben megerősített talp a jellegzetes artikulációnak köszönhetően alkalmas a nehezebb terepviszonyokhoz. Jó ütéscsillapítást, megbízható lépésvezérlést és tökéletes stabilitást biztosít. TERATEX® Vízálló, tartós membrán. Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK

Ezt a terméket a csoportban találja Női cipő a márkától Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK termékcsoporthoz tartozik Alacsony csizma a márkától Nordblanc, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női csizma, márka kínálatában szerepel Nordblanc, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK - termék paraméterei

nagyság37
nagyság38
nagyság39
nagyság40
nagyság41
nagyság42
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Csizmák, Csizma, Alacsony csizma, Női csizma, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK - ár és elérhetőség előzményei

Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK - egyéb érdekes termékek

Női bőr outdoor csizma Nordblanc Don NBSH7442_BLK - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?