Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121

Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121

Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 84 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121 - termékleírás

Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121 Átmászni, átugrani, akár át is kúszhatsz alatta - csak egyenesedj ki újra, és folytasd utadat az ösvényeken, ahol mormoták fütyülnek a tehenek muhogása között, és ahol a hegyek visszatükröződnek a tó felszínén. Ezek a könnyű túrabakancsok Asolo Falcon alkalmasak kevésbé igényes túrákra az alpesi hegyekben és az összes cseh hegyekben, réteken és ligetekben. A bőr felsőrész tartós, és alatta vízálló Gore-Tex® membránnal van ellátva. Így a lába mindig száraz marad. Nedves sziklákon és sárban bízhat a Vibram® MegaGrip külső talp tapadásában. És ha egy kóbor kő kerül az utadba, akkor sem fogod leütni a hüvelykujjadat - a lábujjakon gumibevonatú megerősítés található. A bőr olyan cserzőműhelyből származik, amely tagja a Leather Working Group közösségnek - egy olyan szervezetnek, amely garantálja a pozitív környezeti hatású termelés fenntartható jövőjét. Főbb tulajdonságok Súly: 496 g (1/2 pár) Felső: vízálló bőr 1,6 - 1,8 mm Membrán: Gore-Tex® Extended Comfort Talp: Asolo/Vibram Omega MegaGrip technológiával Középső talp: kettős sűrűségű mikroporózus EVA Bélés: anatómiai Lite 2 Plus Tartós gumi lábujjvédelem A futófelületű talp cserélhető Európában készült Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121

Ezt a terméket a csoportban találja Női cipő a márkától Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121 termékcsoporthoz tartozik Női csizma, márka kínálatában szerepel Asolo, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121 - termék paraméterei

nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Női cipő, Csizmák, Csizma, Női csizma, Trekking cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121 - ár és elérhetőség előzményei

Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121 - egyéb érdekes termékek

Női csizma Asolo FALCON EVO LTH GV hydro/teal/B121 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?