Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 #1115804

Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 #1115804

Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 #1115804

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 84 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 - termékleírás

Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 A fehér mészkőcsúcsokkal szegélyezett ösvényen, a birkaharangok csilingelésétől és a napmeleg térdek gyantaillatától nehéz kizárólag arra koncentrálni, amerre az ember lépked. Ami azonban a láb alatt történik, arról a könnyű Asolo Falcon jól gondoskodik. A szövött felsőrész légáteresztő, és a csizma puha textilcipőként alkalmazkodik a lábhoz. A külső anyag egy ideig kitart. A Gore-Tex® membránnak köszönhetően még a nyári viharok áradatai is elviselik. Aztán, amikor nedves sziklák és sár kerül a lábad alá, a Vibram® talpbetét magabiztosságot ad. És ha egy kóbor kő kerül az utadba, akkor sem fogod leütni a hüvelykujjadat - a lábujjakon gumibevonatú megerősítés található. A Jacquard egy Olaszországban készült tartós szövött anyag. A minta is szőtt - nincs nyomtatás. A kis anyagvastagságnak köszönhetően a felsőrész lélegző és alkalmazkodó, és nem kell szétszedni a cipőt. Főbb tulajdonságok Súly: 432 g (1/2 pár) Felső: tartós és légáteresztő szőtt anyag Membrán: Gore-Tex® Extended Comfort Talp: Asolo/Vibram Omega MegaGrip technológiával Középső talp: kettős sűrűségű mikroporózus EVA Bélés: anatómiai Lite 2 Plus Tartós gumi lábujjvédelem A futófelületű talp cserélhető Európában készült   Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559

Termék Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 #1115804 csoport termékei között található Női cipő a márkától Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 - egyéb érdekes termékek

Női cipő Asolo FALCON EVO JAQUARD GV fekete/akvazöld/A559 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?