Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033

Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033

Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 56 968 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033 - termékleírás

Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033 A nap még nem lépte át a hegyi korlátot, és a testét hideg levegő veszi körül. Az izgalom keveredik az aggodalommal. Mi vár rád odafent? Ezzel a kérdéssel felsétálsz a fal tetejére - sziklákon átkelve, hómezőn felmászva, négykézláb sziklaküszöbökön átkelve. Ezekben a Asolo boarding (és ferrata) csizmákban mindent megtehet. Még az éles kövek sem hagynak a legcsekélyebb nyomot a tartós felsőrészen. A Vibram AG talpbetét hegymászó orral ellátott talpa lehetővé teszi, hogy magabiztosan haladj a kitett terepen, a vízálló Gore-Tex® membrán pedig szárazon tartja a zoknidat a tél utolsó maradványaként az ösvényen maradt nedves hóban. Tehát - elkezdhetsz mászni. Főbb tulajdonságok Súly: 290 g (1/2 pár) Felső: technikai varrat nélküli poliészter Membrán: Gore-Tex® Extended Comfort Talp: Asolo/Vibram AG MegaGrip tapadási keverékkel Középső talp: mikroporózus EVA Talpbetét: anatómiai Asolo /Ortholite Gumi lábujjvédelem Tartós perembélés Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033

Termék Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033 termékcsoporthoz tartozik Női cipő a márkától Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033 termékcsoporthoz tartozik Női alacsony cipő, a márkához tartozik Asolo, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033 - termék paraméterei

nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Fogat, Női cipő, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033 - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033 - egyéb érdekes termékek

Női cipő Asolo Eldo GV ML patak zöldes-kék fog/B033 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?