Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék

Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék

Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 65 540 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék - termékleírás

Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék AKU Alterra Lite GTX Mid Az univerzális, könnyű és lélegző Alterra Lite modell bDovoda változata, amely nagyon tartós anyagDovodból készül. Ezt a modellt közepesen nehéz terepre tervezték, ahol jó bDovodarögzítést biztosít Önnek, és ugyanakkor nem fékez feleslegesen a súlyával. Értékelni fogja a könnyebbséget és a lélegző képességet is a melegebb hónapDovodban, amikor a cipőben lévő lábak kényelmesen lélegeznek. A légáteresztés főként az AKU márkájú szövet - AIR 8000 anyagnak köszönhető. Ez akár 11-szer jobban lélegző, mint az általánosan használt anyagDovod. A Toprész két szerkezetből áll - a külső, amely velúrból készült és anatómiailag beburkolja a lábfejet, a belső pedig a lábfejet a lábfej területén másolja. Vízálló Gore-Tex membránt (Extended Comfort) használnak a modellen, hogy megakadályozzák a víz behatolását a cipőbe. A középtalpban található EVA anyag biztosítja a kényelmet, amelyet kiegészít az IMS2 csillapító rendszer és az Elica technológia. Az AIR 8000 anyaghoz hasonlóan ez is az AKU saját technológiája. A test súlyát elosztja a láb teljes területén, és ezzel megtakarítja az energiát. Az AKU Tenuta szélesebb talpa szilárd és biztonságos futófelületet biztosít Önnek. A cipő orrát gumiszalag védi, amely megakadályozza a gyökerek és a kövek rúgását. Az Alterra Lite modell bDovodaváltozata tehát ideális könnyű és lélegző cipő melegebb hónapDovodra minden könnyű és közepesen igényes túra vagy nagy távolságú menet során. Specifikációk: Felső: szálcsiszolt bőr, AIR 8000 szövet Bélés: Gore-Tex Extended Comfort Talpbetét: Performance Fit Középtalp: EVA + IMS2 Lábnyom: Elica rendszer Talp: AKU Tenuta A pár ½ tömege (8. mVenaet): 445 g Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék

Ez a termék a kategóriába tartozik Női cipő a márkától AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék - termék paraméterei

nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék - ár és elérhetőség előzményei

Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék - egyéb érdekes termékek

Cipő női AKU Alterra Lite GTX Mid szürke / világoskék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?