Napozóágy összecsukható Park

Napozóágy összecsukható Park

Napozóágy összecsukható Park

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 697 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Napozóágy összecsukható Park - termékleírás

Könnyű és kényelmes strand / kerti nyugágy. A zöld intenzív színe könnyen illeszkedik minden kertbe. A nyugágy összecsukható, így bárhol, nehézség nélkül tárolható, az autós csomagtartóban is. A csúszásmentes, széles lábak még puha strandfelületen is garantálják a stabilitást, és a nyugágy beállítása lehetővé teszi a kényelmes használatát. Mindenki megtalálja a megfelelő pozíciót maguk számára. A nyugágy könnyen tisztítható és gyorsan szárítható. Az ülés anyaga eltávolítható, így könnyen tisztítható. A szín nem választható - véletlenszerűen kerül elküldésre.   JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Termék Napozóágy összecsukható Park termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Napozóágy összecsukható Park csoport termékei között található Kerti nyugágy, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Napozóágy összecsukható Park - termék paraméterei

Napozóágy összecsukható Park - ár és elérhetőség előzményei

Napozóágy összecsukható Park - egyéb érdekes termékek

Napozóágy összecsukható Park - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?