Szék fa

Szék fa

Szék fa

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 647 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szék fa - termékleírás

Az akácfából készült gyönyörű összecsukható szék tökéletesen illeszkedik kertjéhez. A fa nincs impregnálva, bármilyen színűre festheti. Stabil és kényelmes. A komplexum nem sok helyet foglal el, legyen az egy kertházban vagy a teraszon. A szék ideális kis erkélyekhez, a kis méretek ellenére nagyon kényelmes és ergonómikus. Ezenkívül a szék lábainak erősítése további lábtámasz lehet. Könnyű és kényelmes hordozható, a speciálisan vágott lyuknak köszönhetően. A sínnek köszönhetően a vízt könnyen elvezeti és könnyíti a légáramlást a további kényelem érdekében. A termék teljesen ökológiai. A székhez ajánlunk egy asztalt ugyanabból a sorozatból.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Szék fa csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Fa székek a márkától MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Szék fa - termék paraméterei

Szék fa - ár és elérhetőség előzményei

Szék fa - egyéb érdekes termékek

Szék fa - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?