Modern szék háttámla nélkül palisander

Modern szék háttámla nélkül palisander

Modern szék háttámla nélkül palisander

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 42 512 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Modern szék háttámla nélkül palisander - termékleírás

Klasszikus, egyszerű és modern szék. A modern dizájn azt jelenti, hogy a modern szék megfelel a kerti építészet legújabb trendeinek. A 40 mm vastagságú lamellák égerfából készülnek, és egy 60 × 40 mm-es acélprofilokkal ellátott acélkeretre vannak felszerelve, porszórt bevonattal, ami garantálja a termék magas esztétikáját. Modern szék 60 × 40 acélprofilokból és 4 cm-es pad deszkákből. A faelemeket favédő szerek védik, így sok évig megőrzik szép megjelenésüket - függetlenül a kedvezőtlen időjárási körülményektől. Az acélprofilok horganyzott és porszórt bevonatúak.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Modern szék háttámla nélkül palisander csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Modern szék háttámla nélkül palisander - termék paraméterei

Modern szék háttámla nélkül palisander - ár és elérhetőség előzményei

Modern szék háttámla nélkül palisander - egyéb érdekes termékek

Modern szék háttámla nélkül palisander - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?