Szék technorattan Haiti szürke

Szék technorattan Haiti szürke

Szék technorattan Haiti szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 257 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szék technorattan Haiti szürke - termékleírás

A Haiti egy elegáns szék-fotel, amelyet lapos technorattannal körbe fonott, ennek a széknek a modern megjelenése tökéletesen kiegészíti a kerti elrendezését. A fémkeret stabilitást és szilárdságot biztosít. Az időjárásálló technorattan kombinációjával sok évszakra használható bútort alkot. Az ergonomikus forma lehetővé teszi a hosszú és kényelmes pihenést. Emellett nagyon kényelmes a széles karfáknak köszönhetően. Mind az alacsony dohányzóasztalokhoz, mind a magas étkezőasztalokhoz alkalmas. A szék lábait alumínium peremmel borították, hogy megakadályozzák a technorattan nemenjen tönkre a kertben. A székhez ajánlunk egy asztalt ugyanabból a sorozatból. JÓ TUDNI: * Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak

Termék Szék technorattan Haiti szürke termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Szék technorattan Haiti szürke - termék paraméterei

Szék technorattan Haiti szürke - ár és elérhetőség előzményei

Szék technorattan Haiti szürke - egyéb érdekes termékek

Szék technorattan Haiti szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?