Szék Porto 7 pozíciós szürke

Szék Porto 7 pozíciós szürke

Szék Porto 7 pozíciós szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 14 735 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szék Porto 7 pozíciós szürke - termékleírás

Többfunkciós fotel, kettős anyagból. Hétállású fotel, így mindenki megtalálja a legjobb pozíciót. A beállítás a kartámaszok felemelésével és mozgatásával történik. Dupla anyag, ami nagyon kényelmes és hasznos. A textilanyag gyorsan szárad, könnyen tisztítható és légáteresztő. A keret alumíniumból és fémből készül, így minden szezonban könnyen használható, könnyű és tartós. A gyönyörű szín a bútorok többségéhez illeszkedik, ami ideális kiegészítője a praktikus, mégis modern kert vagy terasz elrendezésének. A szék teljesen összecsukható, így a kis erkélyen sem foglal sok helyet. JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet, amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Termék Szék Porto 7 pozíciós szürke termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Szék Porto 7 pozíciós szürke - termék paraméterei

Szék Porto 7 pozíciós szürke - ár és elérhetőség előzményei

Szék Porto 7 pozíciós szürke - egyéb érdekes termékek

Szék Porto 7 pozíciós szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?