Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin

Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin

Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 30 812 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin - termékleírás

Az elegáns kerti székek erkélyekre és teraszokra is alkalmasak, legnagyobb előnye a varrott párna. Nem kell többet vásárolnia ahhoz, hogy elinduljon és pihenjen. A kényelmes kartámaszok és a magas lábak biztosítják a kényelmes használatot. Az alkalmazott gyártási anyagok, mint például a tartós kettős szövetek és az alumínium porral bevont keretek, valamint az ülések további megerősítése garantálják, hogy minden évszakban felhasználhatók legyenek. A napozóágyakon a nap bármely szakaszában pihenhet. Csúszásgátló, összekapcsolt lábak biztosítják a biztonságot a leesés ellen. Számos helyet beállíthat saját igényei szerint - napozhat vagy ülhet egy könyvet olvasva. Az egyszerű összecsukási mechnaizmus nagyon intuitív, senkinek sem jelent problémát. Ez biztosítja a teljesen pihentető pihenést minden helyzetben. A kiváló minőségű univerzális székek tökéletesen kiegészítik kertjét.

Termék Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin termékcsoporthoz tartozik Erkély bútorok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin - termék paraméterei

Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin - ár és elérhetőség előzményei

Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin - egyéb érdekes termékek

Napozóágy állíthatói szürke borítással kerti Berlin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?