Napozóágy Porto taupe

Napozóágy Porto taupe

Napozóágy Porto taupe

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 612 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Napozóágy Porto taupe - termékleírás

Stabil és kényelmes kerti szék magas lábakkal, a maximális kényelem érdekében. A bútorok állítható háttámlával és széles karfákkal rendelkeznek. A nyugágy ágyrácsa szilárd, de könnyű alumínium szerkezetű. Az ülés feszített anyagból készül. A nap bármelyik napszakában pihenhet rajta. A felhasznált anyag nem okoz kellemetlenséget, alkalmazkodik a testhez, gyorsan szárad és könnyen tisztítható. A nyugágy hátulján lévő zár biztonságosan ül, mély marókban megáll, így nem kell aggódnia a nem kívánt összeszerelés miatt JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Napozóágy Porto taupe csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Napozóágy Porto taupe - termék paraméterei

Napozóágy Porto taupe - ár és elérhetőség előzményei

Napozóágy Porto taupe - egyéb érdekes termékek

Napozóágy Porto taupe - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?