Napozóágy Sicilia szürke

Napozóágy Sicilia szürke

Napozóágy Sicilia szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 011 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Napozóágy Sicilia szürke - termékleírás

Erős és kényelmes kertiágy, magas lábakkal, a maximális kényelem érdekében. Az állítható háttámla, a széles kartámaszok és a nagy méretek miatt kényelmes  kanapévá válik szinte mindenkinek. A vastag, porréteggel bevont fémkeretként használt szilárd anyagok, valamint egy jól kifeszített, víztaszító textilanyag lehetőséget ad e bútoroknak az év szinte minden évszakában történő felhasználásra. A többi a nap bármely szakában felhasználható, az alkalmazott anyag nem zavarja, adaptálódik a testhez, az anyag nagyon gyorsan szárad és könnyen tisztán tartható, csak nedves ruhával használjon. A székek nagyon praktikusak és kényelmesek, tekintettel a relatív magasságra, amelyen feküdni és felkelni lehet a legkisebb gond nélkül és erőfeszítés nélkül, minden bizonnyal tökéletes pihenést biztosítanak. Ideális kerthez, erkélyhez vagy teraszhoz. Az üléstartó biztonságosan beállítva és rögzítve van a mély rudakban, így nem kell aggódnia a nem kívánt összecsukódás miatt. JÓ TUDNI: *Textilén - egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Termék Napozóágy Sicilia szürke termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Napozóágy Sicilia szürke - termék paraméterei

Napozóágy Sicilia szürke - ár és elérhetőség előzményei

Napozóágy Sicilia szürke - egyéb érdekes termékek

Napozóágy Sicilia szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?