Kerti technorattan bútor Toscana szürke

Kerti technorattan bútor Toscana szürke

Kerti technorattan bútor Toscana szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 268 721 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti technorattan bútor Toscana szürke - termékleírás

A Toscana szett sarokpadot, egyenes padot és üvegtetős asztalt tartalmaz. Tökéletes a kert, a terasz vagy az erkély kiegészítéseként, különösen azért, mert négy nagyon sokoldalú és halvány színben kapható. Moduláris felépítésű - testre szabható, hogy Önnek megfeleljen! Ez garantálja a maximális kényelmet és a bútorok legpraktikusabb használatát. A szett kényelmes párnákat tartalmaz az üléseken és a háttámlákon, amelyek színei össze vannak hangolva a készlet többi részével. Az asztal teteje edzett üvegből, a bútorok pedig szemcsés acélból készülnek. A modul méretei (cm): Sarokkal ellátott elem: 170x64x73 Kanapé: 178x64x73 Pad: 135x35x34 Táblázat: 140x70x70 JÓ TUDNI: * Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak * Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett. 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti technorattan bútor Toscana szürke termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti technorattan bútor Toscana szürke - termék paraméterei

Kerti technorattan bútor Toscana szürke - ár és elérhetőség előzményei

Kerti technorattan bútor Toscana szürke - egyéb érdekes termékek

Kerti technorattan bútor Toscana szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?