Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa

Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa

Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 298 362 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa - termékleírás

A klasszikus kerti szett NOWOCZESNY 2 rózsafa színben tökéletes lesz a kertben, a teraszon és a belső térben is. Tökéletes készlet a kényelmes pihenéshez vagy a családi és baráti összejövetelekhez. A készlet 60 × 40 mm-es acélprofilokból és 4 cm vastag deszkákból készül, ami nagyon tartós. Kizárólag válogatott tömör égerfából készül. A gyártási folyamat a fa hosszú külső szárításával kezdődik, ami garantálja a hosszú élettartamot és a napfénynek, nedvességnek, szélnek és alacsony hőmérsékletnek való ellenállást. Csak a gyártás végső fázisa előtt szárítják a fát kemencében a kívánt nedvességtartalomra. A készlet a következőket tartalmazza: 1 x kerti asztal NOWOCZESNY 2 x kerti pad háttámlával NOWOCZESNY Méretek: Asztal: 180x73x73 cm Pad háttámlával: 182x87x52 cm, ülésmagasság: 46 cm, terhelhetőség: 400 kg A NOWOCZESNY 2 kerti asztal acél és válogatott égerfa kombinációjából készült. Nagy, tágas asztallap akár 8 személy számára. Az asztal lapos profilokból készül, amelyek megakadályozzák a faelemek elhajlását. A NOWOCZESNA kerti pad acél és válogatott égerfa kombinációjából készült. A fát kétszer impregnálják. Ennek a védelemnek köszönhetően megőrzi nemes megjelenését, karakterét és tartósságát. Az acélelemeket korrózióálló porfestékkel borítják. A tömör égerfa gyönyörű rózsafa színben pompázik eleganciájával. A NOWOCZESNY 2 kerti szett ideális ajánlat azoknak, akik értékelik az egyszerű stílust, az eleganciát és a kényelmet, valamint a termék legmagasabb minőségét és tartósságát. A kerti szett hosszú éveken át nagyszerű dísze lesz kertjének és teraszának.

Termék Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa - termék paraméterei

Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa - egyéb érdekes termékek

Kerti szett NOWOCZESNY 2, 1 asztal + 2 pad, rózsafa - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?