Pad fábol - 2-személyes

Pad fábol - 2-személyes

Pad fábol - 2-személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 998 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Pad fábol - 2-személyes - termékleírás

Az akácfából készült kétszemélyes pad egyszerű és klasszikus kialakításával nyűgöz le. Kellemes árnyékolással tűnik ki a többi kerti bútor közül. Nagyon kényelmes a széles karfáknak és a háttámlának köszönhetően, amelyben a deszkák lazán vannak elhelyezve - hogy ne akadályozzák a légáramlást. A pad remekül illik bármilyen kertbe, teraszra vagy erkélyre. Környezetbarát termék.   Jó tudni: *Akácfa - a világ szinte minden tájáról származik. Belseje egyenetlen szerkezetű, ami nagyon érdekes megjelenést kölcsönöz neki. Ez egy rugalmas és hajlékony anyag, amely némileg hasonlít a tölgyfához. Ellenáll a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek, és nehezen sérül. A felhasznált fát egy speciális olajjal impregnálják, amely mélyen behatol a szerkezetbe, és belülről is ellenállóvá teszi azt.

Termék Pad fábol - 2-személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti padok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Pad fábol - 2-személyes - termék paraméterei

Pad fábol - 2-személyes - ár és elérhetőség előzményei

Pad fábol - 2-személyes - egyéb érdekes termékek

Pad fábol - 2-személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?