Királyi kerti pad ciprusfa karfával

Királyi kerti pad ciprusfa karfával

Királyi kerti pad ciprusfa karfával

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 65 913 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Királyi kerti pad ciprusfa karfával - termékleírás

A fa-alumínium pad tökéletesen alkalmazható a kertben vagy a teraszon.Az erős és kényelmes  pad ideális hely a természetben való kikapcsolódásra vagy családdal vagy barátokkal való találkozásra. A királyi padot alumínium és a kiválasztott égerfa kombinációjából készítették, amely a hosszú távú szárításnak köszönhetően garantálja a termék tartósságát és ellenállását a nap, páratartalom, szél és alacsony hőmérsékletek ellen. A fát kétszer impregnáltuk, és az alumínium elemeket korrózióálló festékkel porbevonattal védtem. Ennek köszönhetően a fa megőrzi nemes megjelenését és jellegét, meghosszabbítja a tartósságát, a padon lévő ülés enyhe alakú, ami nagyon kényelmessé teszi őket. A Royal Bench tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a stílus egyszerűségét, az eleganciát, a bútorok kényelmét, valamint a termék legmagasabb minőségét és tartósságát. A királyi pad sok éven keresztül díszíti a kertet vagy a teraszt. A kartámaszokkal ellátott pad mérete: hossza 150cm, magassága 80cm, ülőmagasság 42 cm - kétszer impregnált égerfa - színes ciprus - az alumínium alkatrészeket korróziógátló porfesték védi

Termék Királyi kerti pad ciprusfa karfával termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Alumínium bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Királyi kerti pad ciprusfa karfával csoport termékei között található Kerti padok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Királyi kerti pad ciprusfa karfával - termék paraméterei

Királyi kerti pad ciprusfa karfával - ár és elérhetőség előzményei

Királyi kerti pad ciprusfa karfával - egyéb érdekes termékek

Királyi kerti pad ciprusfa karfával - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?