Pad fából kerti királyi dió

Pad fából kerti királyi dió

Pad fából kerti királyi dió

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 64 353 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Pad fából kerti királyi dió - termékleírás

A fa-alumínium pad tökéletesen alkalmazható a kertben vagy a teraszon. Az erős és kényelmes ideális hely a természetben való kikapcsolódásra vagy családdal vagy barátokkal való találkozásra. A királyi padot alumínium és a kiválasztott égerfa kombinációjából készítették, amely a hosszú távú szárításnak köszönhetően garantálja a termék tartósságát és ellenállását a nap, páratartalom, szél és alacsony hőmérsékletek ellen. A fát kétszer impregnáltuk, és az alumínium elemeket korrózióálló festékkel porbevonattal védtem. Ennek köszönhetően a fa megőrzi nemes megjelenését és jellegét, meghosszabbítja tartósságát, a padon lévő ülés enyhe alakú, ami nagyon kényelmessé teszi őket. A Royal Bench tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a stílus egyszerűségét, az eleganciát, a bútorok kényelmét, valamint a termék legmagasabb minőségét és tartósságát. A királyi pad sok éven keresztül díszíti a kertet vagy a teraszt. - a pad mérete: hossz 150cm, magasság 80cm, ülőhelymagasság 42 cm - dupla impregnált égerfa - színes dió - az alumínium alkatrészeket korróziógátló porfesték védi           - pad mérete: hosszúság 150cm, magasság 80cm, ülésmagasság 42 cm - duplán impregnált égerfa - szín: dió - az alumínium részei rózsdásodás elleni festékkel vannak beszórva.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Pad fából kerti királyi dió termékcsoporthoz tartozik Alumínium bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti padok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Pad fából kerti királyi dió - termék paraméterei

Pad fából kerti királyi dió - ár és elérhetőség előzményei

Pad fából kerti királyi dió - egyéb érdekes termékek

Pad fából kerti királyi dió - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?