Modern pad háttámlával dió #361006

Modern pad háttámlával dió #361006

Modern pad háttámlával dió #361006

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 91 600 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Modern pad háttámlával dió - termékleírás

Klasszikus, egyszerű és tartós pad acélból és fa elemekből. A modern formatervezés miatt a pad nemcsak a városban, a parkban és más nyilvános helyeken, hanem a kertben is nagyszerű lesz. A modern pad megfelel a kert építészet legújabb trendeinek. A 40 mm vastag szalagok égerfából készülnek, és egy 60 × 40 mm keresztmetszetű acélkeretre vannak felszerelve, porszórt bevonattal, amely biztosítja a termék magas esztétikáját. A faelemeket a fa hosszú évek óta a káros időjárási viszonyoktól való megfelelő védelmével védik.    

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Modern pad háttámlával dió #361006 csoport termékei között található Kerti padok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Modern pad háttámlával dió - termék paraméterei

Modern pad háttámlával dió - ár és elérhetőség előzményei

Modern pad háttámlával dió - egyéb érdekes termékek

Modern pad háttámlával dió - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?