Modern kerti szék karfákkal palisander

Modern kerti szék karfákkal palisander

Modern kerti szék karfákkal palisander

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 69 813 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Modern kerti szék karfákkal palisander - termékleírás

Klasszikus, egyszerű és modern szék. Modern szék 60 × 40 acélprofilokból és 4 cm-es pad deszkákből. A faelemeket favédő szerek védik, így sok évig megőrzik szép megjelenésüket - függetlenül a kedvezőtlen időjárási körülményektől. Az acélprofilok horganyzott és porszórt bevonatúak. A modern dizájn azt jelenti, hogy a modern szék megfelel a kerti építészet legújabb trendeinek. A 40 mm vastagságú lamellák égerfából készülnek, és egy 60 × 40 mm-es acélprofilokkal ellátott acélkeretre vannak felszerelve, porszórt bevonattal, ami garantálja a termék magas esztétikáját. .

Termék Modern kerti szék karfákkal palisander termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Modern kerti szék karfákkal palisander termékcsoporthoz tartozik Kerti padok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Modern kerti szék karfákkal palisander - termék paraméterei

Modern kerti szék karfákkal palisander - ár és elérhetőség előzményei

Modern kerti szék karfákkal palisander - egyéb érdekes termékek

Modern kerti szék karfákkal palisander - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?