Fém bútorkészlet Bergen üveg asztal + 6 székek kék

Fém bútorkészlet Bergen üveg asztal + 6 székek kék

Fém bútorkészlet Bergen üveg asztal + 6 székek kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 87 263 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fém bútorkészlet Bergen üveg asztal + 6 székek kék - termékleírás

Elegáns étkezőasztal, amely megkülönbözteti a modern kertet vagy teraszt. Vadonatúj - üveg teteje pompázik a tenger kék árnyékában. A legmagasabb pontosságú asztallap porfestéssel fehérített, sima és egyenletes felülettel rendelkezik. Egy ilyen kombináció minden vendég figyelmét felhívja. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a termék minden évszakban helytáll. A 150x90-es standard asztal ideális a modern belső térben és különösen a skandináv stílusban. Javasoljuk, hogy vásároljon székeket is hozzá, hogy szép kertet hozzon létre. Univerzális szék belső és kültéri használatra. Nagyon elegáns és stílusos. Az ergonómikus forma hosszú és kényelmes felhasználást tesz lehetővé. A maximálisan kifeszített szövet gyönyörű tengeri színben nagyon kényelmes, nem kell több párnát használni ahhoz, hogy ezt a széket teljes mértékben használhassa. A durva csövekhez ragasztott és varrott anyag nem nyúlik és nem deformálódik. A tartós keret fémből készült és porszórt, így a felület sima és fényes. Könnyen tisztítható, csak nedves ruhával törölje le. JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható. *Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett. 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra) A készlet tartalma 8080128 (szék) és 8080126 (asztal)

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Fém bútorkészlet Bergen üveg asztal + 6 székek kék termékcsoporthoz tartozik Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Fém bútorkészlet Bergen üveg asztal + 6 székek kék - termék paraméterei

Fém bútorkészlet Bergen üveg asztal + 6 székek kék - ár és elérhetőség előzményei

Fém bútorkészlet Bergen üveg asztal + 6 székek kék - egyéb érdekes termékek

Fém bútorkészlet Bergen üveg asztal + 6 székek kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?