Szék technoratan mix barna

Szék technoratan mix barna

Szék technoratan mix barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 407 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szék technoratan mix barna - termékleírás

Egy kompakt kerti szék, amely megfelel a kis asztaloknak. A klasszikus bisztró fonott technoratánból készült. Ideális teraszra vagy erkélyre is. Az univerzális szín bármilyen kerti elrendezéshez illeszkedik. Az ergonómikus forma hosszú és kényelmes felhasználást tesz lehetővé. A maximális nyújtható szövet nagyon kényelmes, nem kell extra párnákat használni ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa ezt a széket. A tartós keret fémből és porbevonatból készül, melynek köszönhetően a felület sima és fényes. Könnyen tisztítható, csak törölje le nedves ruhával. A székhez ajánlunk egy asztalt ugyanabból a sorozatból. JÓ TUDNI: *Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak

Termék Szék technoratan mix barna termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Szék technoratan mix barna csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Szék technoratan mix barna - termék paraméterei

Szék technoratan mix barna - ár és elérhetőség előzményei

Szék technoratan mix barna - egyéb érdekes termékek

Szék technoratan mix barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?