Asztal Bistro barna #1239163

Asztal Bistro barna #1239163

Asztal Bistro barna #1239163

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 967 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal Bistro barna - termékleírás

Tartós Bistro asztal edzett üveggel. Kompakt méreteinek köszönhetően a kertben is jól használható. A fém lábak kerek műanyag gyűrűvel vannak ellátva csúszásgátló párnákkal, így az asztal csúszós felületre is helyezhető. Nagyon egyszerű és gyorsan telepíthető, Mindössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a lábakat az asztal alatti prés lyukakba, és felszereli kereket. Az asztalhoz ugyanazon sorozatú székeket ajánljuk.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal Bistro barna #1239163 csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal Bistro barna - termék paraméterei

Asztal Bistro barna - ár és elérhetőség előzményei

Asztal Bistro barna - egyéb érdekes termékek

Asztal Bistro barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?