Asztal fábol

Asztal fábol

Asztal fábol

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 647 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal fábol - termékleírás

Kicsi, akác fából készült összecsukható asztal egy kis erkély vagy terasz számára. A kompakt méreteinek köszönhetően kevés helyet foglal el, és nagyon könnyen hordozható. A keresztirányú deszkákkal megerősített lábak stabilitást biztosítanak és lábtámaszként szolgálhatnak. A függőleges és vízszintes asztallapok érdekes vizuális hatást biztosíttanak. A termék teljesen ökológiai, az asztal nincs impregnálva, bármilyen színnel festhető, vagy természetes megjelenést tarthat fenn az impregnálással. Egy kis erkély létrehozásához javasoljuk ugyanazon sorozatból származó székek megvásárlását.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal fábol csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal fábol - termék paraméterei

Asztal fábol - ár és elérhetőség előzményei

Asztal fábol - egyéb érdekes termékek

Asztal fábol - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?