Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete

Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete

Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 867 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete - termékleírás

Erős műanyagból készült tartós erkély asztal kiváló minőségben. A gyártás során az asztallapot technorattan stílusban dombornyomották, ez vizuálisan érdekes hatást kölcsönöz. Az asztalnak stabil fémkerete van, porréteggel bevonva, hogy sima és egyenletes legyen. Az asztal összecsukható, így az nem foglal sok helyet az erkélyen vagy a tárolóhelyet. Az anyag ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Nagyon könnyen tisztítható, csak nedves ruhával törölje le. A lábak csúszásmentesek. Kényelmes és kompakt erkély kialakításához javasoljuk, hogy ugyanabból a sorozatból vásároljon összecsukható székeket.

Termék Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete - termék paraméterei

Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete - ár és elérhetőség előzményei

Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete - egyéb érdekes termékek

Asztal négyszög alakú összecsukható 62cm fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?