Asztal kerek összecsukható 80cm fekete

Asztal kerek összecsukható 80cm fekete

Asztal kerek összecsukható 80cm fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 647 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal kerek összecsukható 80cm fekete - termékleírás

Tartós legnagyobb minőségű műanyagból készült asztal. A gyártás során az asztallapot egy technoratin stílusában formálták, ami vizuálisan érdekes hatást biztosít. Az asztal stabil fémkerettel rendelkezik, amely porszórt, sima és egyenletes. Az asztalt laposra lehet összecsukni, így kis helyet foglal el az erkélyen vagy a tárolórekeszben. Az anyag ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Nagyon könnyen tisztítható, csak nedves ruhával törölje le. A lábak csúszásmentes bevonattal rendelkeznek. Egy kényelmes és kompakt erkélykészlet létrehozásához ajánljuk ugyanazon sorozatból álló összecsukható székek megvásárlását.

Termék Asztal kerek összecsukható 80cm fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal kerek összecsukható 80cm fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal kerek összecsukható 80cm fekete - termék paraméterei

Asztal kerek összecsukható 80cm fekete - ár és elérhetőség előzményei

Asztal kerek összecsukható 80cm fekete - egyéb érdekes termékek

Asztal kerek összecsukható 80cm fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?