Asztal technorattan Olaf barna

Asztal technorattan Olaf barna

Asztal technorattan Olaf barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 92 040 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal technorattan Olaf barna - termékleírás

A technoratan, kerek Olaf asztal tökéletesen elfér a teraszán, erkélyén vagy kertjében, minden elrendezésbe mindenképpen belefér. A stílusos fonat modern karaktert és üveglapot ad hozzá - kiváló vizuális hatás. Az asztal funkcionális és elegáns, ideális a szabadban való étkezéshez vagy kellemes percek eltöltéséhez kávéfogyasztás közben. Tapadókorongokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az asztallap stabil és nem mozog. Az asztal szerkezete fém, felső része edzett üvegből készül. Az asztalhoz ugyanazon Olaf sorozatú székeket ajánljuk JÓ TUDNI: * Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak * Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett. 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)

Termék Asztal technorattan Olaf barna termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal technorattan Olaf barna termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal technorattan Olaf barna - termék paraméterei

Asztal technorattan Olaf barna - ár és elérhetőség előzményei

Asztal technorattan Olaf barna - egyéb érdekes termékek

Asztal technorattan Olaf barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?