Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe

Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe

Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 53 405 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe - termékleírás

A Polywood asztal alumínium bútorokból készül, amelyek ideálisak az erkély, a terasz vagy a kert bármilyen elrendezéséhez. Modern stílusának és időtlen színeinek köszönhetően felkelti a legnagyobb műértők figyelmét is. Az asztal rendkívül funkcionális és praktikus, ugyanakkor vonzónak tűnik. A szerkezet alumíniumból készül, míg a felső rész nagy szilárdságú anyagból - polywood * - egyfajta kompozit deszkából. Az egész nagyon stabil. Az asztallap készítéséhez használt anyag időjárásálló, annak ellenére, hogy természetes fára hasonlít. Az asztal három nagyon érdekes színben érhető el, amelyek a jelenlegi globális trendekre utalnak. Az asztalhoz taupe vagy állású párnázással taupe székeket ajánlunk. JÓ TUDNI: * Polywood - 100% műanyagból készült anyag, vizuálisan a fára emlékeztet. Teraszok és homlokzatok kiegészítésére is használják. Az anyag rendkívül ellenáll az időjárási viszonyoknak. A polifa előállításához HDPE-t, PVC-t, PP-t, ABS-t, PS-t és PLA-t használnak. Az anyag 100% -ban újrahasznosítható.

Termék Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe - termék paraméterei

Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe - ár és elérhetőség előzményei

Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe - egyéb érdekes termékek

Asztal alumínium Polywood ezüst/taupe - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?