Kerti asztal Polywood + 4 szék fekete

Kerti asztal Polywood + 4 szék fekete

Kerti asztal Polywood + 4 szék fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 87 711 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti asztal Polywood + 4 szék fekete - termékleírás

A Polywood asztal alumínium bútorokból készül, amelyek ideálisak az erkély, a terasz vagy a kert bármilyen elrendezéséhez. Modern stílusának és időtlen színeinek köszönhetően felkelti a legnagyobb műértők figyelmét is. Az asztal rendkívül funkcionális és praktikus, ugyanakkor vonzónak tűnik. A szerkezet alumíniumból készül, míg a felső rész nagy szilárdságú anyagból - polywood * - egyfajta kompozit deszkából. Az egész nagyon stabil. Az asztallap készítéséhez használt anyag időjárásálló, annak ellenére, hogy természetes fára hasonlít. Az asztal három nagyon érdekes színben érhető el, amelyek a jelenlegi globális trendekre utalnak. Univerzális belső és külső szék. Nagyon elegáns és stílusos, szépen illeszkedik a legtöbb kerti asztalhoz. Az ergonómikus forma hosszú és kényelmes felhasználást tesz lehetővé. A maximális nyújtható szövet nagyon kényelmes, nem kell extra párnákat használni ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa ezt a széket. A csúszósapkával zárva rögzített anyag nem nyúlik és nem deformálódik. A lábak duplán vannak megerősítve. A tartós keret fémből és porbevonatból készül, melynek köszönhetően a felület sima és fényes. Könnyen tisztítható, csak törölje le nedves ruhával.   JÓ TUDNI: * Polywood - 100% műanyagból készült anyag, vizuálisan a fára emlékeztet. Teraszok és homlokzatok kiegészítésére is használják. Az anyag rendkívül ellenáll az időjárási viszonyoknak. A polifa előállításához HDPE-t, PVC-t, PP-t, ABS-t, PS-t és PLA-t használnak. Az anyag 100% -ban újrahasznosítható. *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható. A készlet tartalma 8057128 (asztal) és 8007901 (szék).

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti asztal Polywood + 4 szék fekete csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Kerti asztal Polywood + 4 szék fekete - termék paraméterei

Kerti asztal Polywood + 4 szék fekete - ár és elérhetőség előzményei

Kerti asztal Polywood + 4 szék fekete - egyéb érdekes termékek

Kerti asztal Polywood + 4 szék fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?